Premtimi – Episodi 441


Premtimi – Episodi 441

14:30 19/09/2023

Ndërkohë që Emir po mundohet t’i afrohet Ferides më shumë ajo kërkon që të rikthehet në shtëpi pasi nuk mund të rrijë vetëm për vetëm me të.

Songyl vazhdon t’i nxijë jetën Melikes.

Por tashmë ajo ka dhe një qëllim tjetër…


Të ngjashme