Premtimi – Episodi 443


Premtimi – Episodi 443

14:30 21/09/2023

Në vilë vjen dadoja e re për Jigitin dhe Songyl dëbon nga shtëpia Feriden.

A do të mundet Emir ta ndalojë atë kësaj here?

Kumru shërohet por fiksimi i saj për Kemalin nuk është larguar akoma.


Të ngjashme