Premtimi – Episodi 481


Premtimi – Episodi 481

14:30 14/11/2023

Jigit rrëmbehet. Emir në mënyrë që të shpëtojë djalin e tij u dorëzohet armiqve.

Feride nga ana tjetër kërkon t’i shpëtojë ata por gjithashtu dhe ajo bie në duar të tyre.

Çfarë do të ndodhë me tashmë me Jigit, Emir dhe Feride?


Të ngjashme