Premtimi – Episodi 482


Premtimi – Episodi 482

14:30 15/11/2023

Feride dhe Jigit të dy janë të lidhur me një bombë.

A do të mundet Emir t’i shpëtojë ata para se të jetë shumë vonë?

Cili do të jetë shkaku i debatit mes Narin dhe Kemal?


Të ngjashme