Premtimi – Episodi 483


Premtimi – Episodi 483

14:30 16/11/2023

Si është gjendja shëndetësore e Jigitit?

Songyl vazhdon të luajë rolun e viktimës para syve të Hikmetit.

Çfarë do të thuhet në një bisedëmes Emir dhe Feride?

Të ngjashme