Premtimi – Episodi 484


Premtimi – Episodi 484

14:30 17/11/2023

Kemal dhe Narin të lumtur fillojnë përgatitjet e dasmës së tyre.

Emir përsëri vë në pozitë të vështirë Feriden.

Çfarë do të thuhet mes kësaj të fundit dhe Ojas?


Të ngjashme