Premtimi – Episodi 489


Premtimi – Episodi 489

14:30 24/11/2023

Kemal dhe Narin më në fund kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë.

Sa e sinqertë ishtë Kumru në fjalët që i tha motrës së saj?

A do të mundet Emir të afrohet me Feriden?

Të ngjashme