Premtimi – Episodi 586


Premtimi – Episodi 586

15:30 07/02/2024

Gylperi mëson që Emir në të vërtetë i ka shpëtuar jeten asaj dhe se ai nuk është vrasesi i Fatmes.

Si do të jetë tashmë marrëdhënia e tyre?

Një bisedë me Jigitin do t’i bëjë mirë Gylperis.

Të ngjashme