Premtimi – Episodi 590


Premtimi – Episodi 590

15:30 09/02/2024

Gylperi do të ndeshet sërish me xhaxhain e saj.

Me çfarë do ta kërcënojë ai atë?

Gylperi heq dorë nga divorci.

Si do ta presë Emir dhe familja e tij këtë vendim të saj?

Të ngjashme