Premtimi – Episodi 76
Premtimi – Episodi 76

14:30 10/05/2022

Rejhan e entuziasmuar për punën e saj të re kërkon mendimin e Emirit mbi veshjen e saj.

Si do të shkojë dita e parë e saj e punës?

Çfarë plani do të bëjnë Zafer dhe Suna për të afruar më shumë Emirin dhe Rejhanin?

Të ngjashme