Premtimi – Episodi 78
Premtimi – Episodi 78

14:30 12/05/2022

Emiri kupton që Ismet është në të vërtetë një grua dhe ka xhelozuar dhe fajësuar kot Rejhanin.

Çfarë do të bëjë ai në mënyrë që të rregullojë gabimin e tij?

Çfarë po ndodh me Xhemrenë?

Të ngjashme