Premtimi – Episodi 80
Premtimi – Episodi 80

14:30 16/05/2022

Ndërkohë që Xhavidan torturohet nga njerëzit që e kanë rrëmbyer atë, Rejhan gjithashtu kapet dhe mbyllet në një dhomë me të.

Pavarësisht gjithë të këqijave që ka hequr nga ajo, Rejhan përsëri i vjen në ndihmë asaj.


Të ngjashme