Premtimi – Episodi 81
Premtimi – Episodi 81

14:30 17/05/2022

Emir arrin në momentin e fundit për të shpëtuar nënën dhe gruan e tij.

Çfarë do të ndodhë gjatë asaj përleshjeje?

Hikmet kërkon divorcin nga Xhavidan.

Kemal bën të mundur arrestimin e babait të Lejlës.  

Të ngjashme