Premtimi – Episodi 86
Premtimi – Episodi 86

14:30 24/05/2022

Të gjithë të tensionuar presin që Suna të kthehet në shtëpi.

Xhemre shikon se tashmë Xhavidan ka filluar të afrohet me Rejhanin dhe vendos të veprojë e vetme.

Çfarë do të ndodhë me Rejhanin?

Suna fillon të lëvizë këmbët…

Të ngjashme