Premtimi – Episodi 87
Premtimi – Episodi 87

14:30 25/05/2022

Në shtëpi vjen lajmi i aksidentit të Rejhanit por askush nuk ka dijeni se çfarë ka ndodhur në të vërtetë me të. 

Emir merr sendet personale të saj në polici dhe të gjithë e mendojnë atë të vdekur.

Si po e përjeton Emir këtë dhimbje të thellë?

Të ngjashme