Presheva shpall gjendjen e jashtëzakonshmePresheva shpall gjendjen e jashtëzakonshme

21:28 18/11/2020

Serbia vendos në 1 Dhjetor për karantinën e plotë

Në zonat ku jetojnë shqiptarët në Serbi, Presheva ka shpallur gjendjen e jashtëzakonshme për shkak të numrit të shtuar të rasteve pozitive dhe me vdekje. Kryetari i Preshevës dhe drejtori i shtëpisë së shëndetit janë me COVID. Nënkryetari, Armend Aliu, sqaron gjendjen.

Qeveria serbe ka futur në fuqi disa kufizime të reja dhe ka dhënë afat deri më 1 Dhjetor për të marrë masën e fundit të mbylljes dhe kufizimit të lirisë se lëvizjes”.

Nuk do ta presim dhjetorin për masa shtese nëse nuk ka rezultate. Natyrisht ne duhet të presim 4-5 ditë pasi rezultatet nuk shihen menjëherë”. 

Jo vetëm nga Presheva, por nga e tërë Serbia qindra njerëz janë në gjendje kritike.

Tv KlanTë ngjashme