Lajme Arkiva – TV Klan 2000

Presidenti i Republikës zoti Rexhep Mejdani uron festën e Vitit të Ri të gjithë shqiptarëve kudo që ndodhen. Përveç urimit, Presidenti Mejdani ka bërë një bilanc për arritjet dhe zhvillimet pozitive që ka bërë vendi në vitin 2000. Gjithashtu Presidenti Mejdani ka bërë dhe një apel mbarëkombëtar për paqe dhe tolerancë në vend, duke iu uruar zhvillim, begati e prosperitet të gjithë bashkëatdhetarëve./tvklan.al