Presidenti Meta shkresë Policisë së Shtetit për manifestimin e 2 Marsit

Presidenti Meta shkresë Policisë së Shtetit për manifestimin e 2 Marsit

20:08 25/02/2020

Presidenti Meta njoftoi Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë, Ardi Veliu, për manifestimin e së hënës në datën 2 Mars në orën 17:00 në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”.

Qëllimi i manifestimit shkruhet në letrën drejtuar policisë, është ndërgjegjësimi i qytetarëve shqiptarë për të rivendosur sovranitetin mbi institucionet e Republikës.

Gjatë manifestimit paralajmërohet të firmoset një dekret kundër asaj që Meta e quan grusht shteti nga Kuvendi njëpartiak.

Në letrën drejtuar policisë, Meta shkruan se nuk janë ftuar të marrin pjesë efektivët blu, politikanët dhe ushtarakët aktivë.

Tv Klan
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi