Presidenti uron shqiptarët: Viti 2017 të përmbushë integrimin, apel politikës për zgjedhjet


Presidenti uron shqiptarët: Viti 2017 të përmbushë integrimin, apel politikës për zgjedhjet

19:37 31/12/2016 https://youtu.be/Kbl3du4OGU8

Në urimin e përvitshëm për shqiptarët, Presidenti Bujar Nishani veçon nga 2016-a suksesin e kombëtares, shenjtërimin e Nënë Terezës dhe reformën në drejtësi. Kreu i shteti i bën apel klasës politike të bëjë një marrëveshje për zgjedhjet dhe integrimin e vendit./ TV KLAN

 


Të ngjashme