“Pretty Woman” në teatër

“Pretty Woman” në teatër

07:40 05/03/2020

Musical vjen 30 vite pas suksesit të filmit

Tridhjet vjet pas suksesit të filmit “Pretty Woman”, historia e famshme e dashurisë mes një biznesmeni dhe një prostitute, vjen në teatër në veriosnin musical.

Shfaqja po mbahet në Londër në teatrin ‘Piccadilly’, teksa për hërë të parë në skenë është vënë në Broadway në Gusht të 2018.

Vivian Ward, interpretuar nga Giulia Roberts në film, në versionin teatral vjen nga Aimie Atkinson kurse pasaniku Edward Lewis, në film Richard Gere është portretizuar nga Danny Mac.

Me regji nga Garry Marshall, shfaqja është pritur mirë nga publiku dhe kritika, teksa sukkesi pritet të përsëritet me atë të vitit 1990.

Tv Klan
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi