Prishja e kioskave në Tiranë, flasin policët (27 Dhjetor 1998)


Prishja e kioskave në Tiranë, flasin policët (27 Dhjetor 1998)

11:37 27/12/1998

Policët japin shpjegimin e tyre rreth prishjeve së kioskave në qender të Tiranës. Sipas tyre janë marrë masa që i gjithë ky operacion të kalojë pa probleme. Në bazë të ligjit të urbanistikës, dhënia e lejeve për kioskat është e ndaluar me ligj dhe kioskat nga tani e tutje do të jenë në pakësim. Operacioni për heqjen e kioskave do të shtrihet në të gjithë vendin./tvklan.al

Gazetar : Vladimir Lame


Të ngjashme