Prishja e “Panorma”, lajm në mediat spanjolle

Prishja e “Panorma”, lajm në mediat spanjolle

23:07 21/08/2019

El Pais: Restoranti shërbente prej vitesh pa leje

Aksioni i prishjes së restoranit të Mihal Kokëdhimës është pasqyruar dhe nga media spanjolle “El Pais”.

“Shqipëria shkatërron restorantin e njeriut që sulmoi dhe persekutoi një familje të turistëve spanjollë“, është ky titulli i të përditshmes spanjolle.

“Mihal Kokëdhima, pronari i saj, sulmoi një grup spanjollësh, në të cilën bënin pjesë biznesmeni dhe ish-zyrtari i lartë qeverisë, Eugenio Galdón, disa të afërm, shoqëruesi dhe shoferi shqiptar që i shoqëronin”, shkruan “El Pais”.

Gazeta thekson se restoranti ka ofruar shërbimet prej vitesh pa pasur leje.

Tv Klan
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi