” Pro Business” një emision nga Oljana Maloku në Klan Plus.

Të studio: Z. Filip Gjoka, Kryetar i Shoqatës së Bimëve Mjekësore dhe Aromatike, dhe Z. Florian Zeka nga Shoqata “Pro-Eksport Albania”.

Rënia e euros, goditja tek sektori i bimëve medicinale

Masat e qeverisë për kursin e këmbimit, sfidat e manifakturës

/tvklan.al