PROFESIONET ME STRESUESE DHE LIBRAT E ISMETE SELMANAJ, PJESE E KURRIKULES ITALIANE!PROFESIONET ME STRESUESE DHE LIBRAT E ISMETE SELMANAJ, PJESE E KURRIKULES ITALIANE!

11:53 28/07/2015

Të ftuar:

Juli Xhokaxhi – Folse “Abc news”

Eduart Pitarka – Shef kuzhine “Restoranti i shefave”

Lorenc Hatia – Zjarrfikës

Ismete Selmanaj – Shkrimtare

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari Të ngjashme