E HENE

07:30 BIDAAI serial R

08:45 SFIDA E GATIMIT emision R

09:45 DITE PER DITE emision R

11:20 RUDINA emision

12:30 LAJME KLAN PLUS

12:55 KRYEQYTETI ABDULHAMID serial R, ep.71+72

15:05 CUKUR serial R, ep.168

16:00 LAJME KLAN PLUS

16:35 KUZEY GUNEY serial, ep.52/2

17:40 BIDAAI serial, ep.135+136

18:30 PRO BUSINESS emision 5

19:00 LAJME KLAN PLUS

19:30 SPORT PLUS emision LIVE

20:00 CUKUR serial premiere, ep.169

20:55 I INFILTRUARI serial, ep.87+88

22:30 LAJME KLAN PLUS

23:00 SPORT PLUS emision R

23:35 CUKUR serial R

00:30 CSI NY serial, ep.97

01:30 I INFILTRUARI serial R

03:00 DON PEDRO film, pj.1

04:30 KUZEY GUNEY serial R

05:30 CSI NY serial R

06:30 ABC STORY dokumentar

E MARTE

07:30 BIDAAI serial R

08:45 SFIDA E GATIMIT emision R

09:45 DITE PER DITE emision R

11:20 RUDINA emision

12:30 LAJME KLAN PLUS

12:55 OPINION emision R

15:05 CUKUR serial R, ep.169

16:00 LAJME KLAN PLUS

16:35 KUZEY GUNEY serial, ep.52/3

17:40 BIDAAI serial, ep.137+138+139

19:00 LAJME KLAN PLUS

19:30 SPORT PLUS emision LIVE

20:00 CUKUR serial premiere, ep.170

20:55 I INFILTRUARI serial, ep.89+90

22:30 LAJME KLAN PLUS

23:00 SPORT PLUS emision R

23:35 PRO BUSINESS emision 4 R

00:05 CUKUR serial R

01:00 I INFILTRUARI serial R

02:30 DON PEDRO film, pj.2

04:00 KUZEY GUNEY serial R

05:00 E PERBUZURA film

06:30 ABC STORY dokumentar

E MERKURE

07:30 BIDAAI serial R

08:45 SFIDA E GATIMIT emision R

09:45 DITE PER DITE emision R

11:20 RUDINA emision

12:30 LAJME KLAN PLUS

12:55 OPINION emision R

15:05 CUKUR serial R, ep.170

16:00 LAJME KLAN PLUS

16:35 KUZEY GUNEY serial, ep.54/1

17:40 BIDAAI serial, ep.140+141+142

19:00 LAJME KLAN PLUS

19:30 SPORT PLUS emision LIVE

20:00 CUKUR serial premiere, ep.171

20:55 I INFILTRUARI serial, ep.91+92

22:30 LAJME KLAN PLUS

23:00 SPORT PLUS emision R

23:35 BEL MONDO emision 21 R

00:30 CUKUR serial R

01:30 I INFILTRUARI serial R

03:00 ETHET film

04:30 KUZEY GUNEY serial R

05:30 FUNDI I BOTES film, pj.1

E ENJTE

07:30 BIDAAI serial R

08:45 SFIDA E GATIMIT emision R

09:45 DITE PER DITE emision R

11:20 RUDINA emision

12:30 LAJME KLAN PLUS

12:55 OPINION emision R

15:05 CUKUR serial R, ep.171

16:00 LAJME KLAN PLUS

16:35 KUZEY GUNEY serial, ep.54/2

17:40 BIDAAI serial, ep.143+144+145

19:00 LAJME KLAN PLUS

19:30 SPORT PLUS emision LIVE

20:00 CUKUR serial premiere, ep.172

20:55 I INFILTRUARI serial, ep.93+94

22:30 LAJME KLAN PLUS

23:00 SPORT PLUS emision R

23:35 ELIXIR emision 12 R

00:30 CUKUR serial R

01:30 I INFILTRUARI serial R

03:00 FAKTORI I KONTROLLIT film

04:30 KUZEY GUNEY serial R

05:30 FUNDI I BOTES film, pj.2

E PREMTE

07:30 BIDAAI serial R

08:45 SFIDA E GATIMIT emision R

09:45 DITE PER DITE emision R

11:20 RUDINA emision

12:30 LAJME KLAN PLUS

12:55 OPINION emision R

16:00 LAJME KLAN PLUS

16:35 KUZEY GUNEY serial, ep.54/3

17:40 BIDAAI serial, ep.146+147+148

19:00 LAJME KLAN PLUS

19:30 SPORT PLUS emision LIVE

20:00 CUKUR serial premiere, ep.173

20:55 I INFILTRUARI serial, ep.95+96

22:30 LAJME KLAN PLUS

23:00 SPORT PLUS emision R

23:35 DR.PLASTIK 2 emision 1 R

00:30 CUKUR serial R

01:30 I INFILTRUARI serial R

03:00 HENA DHE LIQENI film

04:30 ABC STORY dokumentar

E SHTUNE

05:30 KUZEY GUNEY serial R, ep.52+53+54

09:20 CUKUR serial, ep.169

10:10 CUKUR serial, ep.170

11:00 ZONE E LIRE emision R

12:30 LAJME KLAN PLUS

12:55 ZONE E LIRE emision R

15:30 PRO BUSINESS emision 5 R

16:00 LAJME KLAN PLUS

16:35 FAMILJA gameshow 32 R

18:00 ELIXIR emision LIVE 13

19:00 LAJME KLAN PLUS

19:30 BEL MONDO emision 22

20:30 KRYEQYTETI ABDULHAMID serial premiere, ep.73

21:20 XHANDARET E SAN TROPESE film premiere

23:00 LAJME KLAN PLUS

23:35 KRYEQYTETI ABDULHAMID serial R

00:30 GJERAT QE HUMBEM NE ZJARR film

03:30 CSI NY serial R, ep.96+97

E DIEL

06:30 XHANDARET E SAN TROPESE film

08:00 AVENTURAT NE ODISE serial vizatimor, ep.13+14

09:00 CUKUR serial, ep.171+172

10:30 KRYEQYTETI ABDULHAMID serial R, ep.73

11:30 ELIXIR emision R 13

12:30 LAJME KLAN PLUS

12:55 BEL MONDO emision 22 R

14:00 DUPLEX emision R the best 1

16:00 LAJME KLAN PLUS

16:35 XING ME ERMALIN talk show R

19:00 LAJME KLAN PLUS

19:30 HISTORI SHQIPTARE emision

20:30 KRYEQYTETI serial premiere, ep.74

21:20 E DIELA SHQIPTARE talk show R

22:30 LAJME KLAN PLUS

23:05 E DIELA SHQIPTARE talk show R

01:30 KRYEQYTETI ABDULHAMID serial R

02:30 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1966

04:30 E KUQJA DHE E ZEZA film, pj.1

06:00 E KUQJA DHE E ZEZA film, pj.2