PROGRAMI KLAN PLUS 07 – 13 JANAR – TV KLAN

PROGRAMI KLAN PLUS 07 – 13 JANAR

E HENE
07:15 ERTUGRUL serial, ep.357+360
10:20 SFIDA E GATIMIT emision R
11:20 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.4+5
14:20 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.6
15:05 CUKUR serial R, ep.69
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.1+2
18:15 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.3+4
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 CUKUR serial premiere, ep.70
21:30 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.7
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.31
23:45 CUKUR serial R
00:30 SULLTANESHA KOSEM serial R
03:30 ATILA I HUNEVE film, pj.1
04:00 DASHURI BARDH E ZI serial R
04:50 CSI NY serial R
05:30 BARDHESI E PAFUND film

E MARTE
07:15 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.1-4
10:20 SFIDA E GATIMIT emision R
11:20 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 OPINION emision R
14:20 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.7
15:05 CUKUR serial R, ep.70
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.5+6
18:15 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.7+8
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 CUKUR serial premiere, ep.71
21:30 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.8
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.32
23:45 CUKUR serial R
00:30 SULLTANESHA KOSEM serial R
03:30 ATILA I HUNEVE film, pj.2
04:00 DASHURI BARDH E ZI serial R
04:50 CSI NY serial R
05:30 BARONI DHE DJALI film

E MERKURE
07:15 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.5-8
10:20 SFIDA E GATIMIT emision R
11:20 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 OPINION emision R
14:20 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.8
15:05 CUKUR serial R, ep.71
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.9+10
18:15 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.11+12
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 CUKUR serial premiere, ep.72
21:30 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.9
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 BEL MONDO emision 4 R
23:55 CUKUR serial R
01:00 SULLTANESHA KOSEM serial R
03:30 CIRAKU I MERLINIT film, pj.1
04:00 DASHURI BARDH E ZI serial R
04:50 ABC STORY dokumentar: SARANDA
05:30 GRA TE DESHPERUARA film, pj.3

E ENJTE
07:15 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.9-12
10:20 SFIDA E GATIMIT emision R
11:20 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 OPINION emision R
14:20 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.9
15:05 CUKUR serial R, ep.72
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.13+14
18:15 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.15+16
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 CUKUR serial premiere, ep.73
21:30 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.10
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.33
23:45 CUKUR serial R
00:30 SULLTANESHA KOSEM serial R
03:30 CIRAKU I MERLINIT film, pj.2
04:00 DASHURI BARDH E ZI serial R
04:50 CSI NY serial R
05:30 ATILA I HUNEVE film, pj.1

E PREMTE
07:15 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.13-16
10:20 SFIDA E GATIMIT emision R
11:20 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 OPINION emision R
15:05 CUKUR serial R, ep.73
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.17+18
18:15 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.19+20
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 CUKUR serial premiere, ep.74
21:30 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.11
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.34
23:45 CUKUR serial R
00:30 SULLTANESHA KOSEM serial R
03:30 E PERBUZURA film
04:00 DASHURI BARDH E ZI serial R
04:50 CSI NY serial R
05:30 ATILA I HUNEVE film, pj.2

E SHTUNE
07:15 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.17-20
10:00 CUKUR serial, ep.70
10:50 CUKUR serial, ep.71
11:35 ZONE E LIRE emision R
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 ZONE E LIRE emision R
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.21+22
18:15 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.23
19:00 BEL MONDO emision 5
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 TULIPANI I ZI film
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1985
01:00 NUDO DHE HUMOR kamera te fshehta, ep.23
01:30 SULLTANESHA KOSEM serial R
03:45 CIRAKU I MERLINIT film, pj.1
05:30 CSI NY serial R, ep.31+32+33

E DIEL
07:45 SULLTANESHA KOSEM serial, ep.21-23
10:00 SUPERLIBRI serial vizatimor, ep.17+18
11:00 CUKUR serial, ep.72
11:50 CUKUR serial, ep.73
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 BEL MONDO emision 5 R
14:00 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1985
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 KRONIKAT E SPAJDERIKUT film
18:10 XING ME ERMALIN talk show R
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 E DIELA SHQIPTARE talk show R
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 E DIELA SHQIPTARE talk show R
01:30 FAKERSAT E VEGJEL film
03:30 HISTORI ME ZHURMUES emision R
05:30 CIRAKU I MERLINIT film, pj.2

Kategori
Programacioni Klan Plus
4 Komente
 • BESMir
  7 Janar 2019 at 17:11
  Përgjigju

  Kemi ndjekur Serialin Ertugrul dhe nuk eshte e drejte te nderpritet seriali ne kete menyre e te fillohet nje tjeter.

 • Eraldo
  12 Janar 2019 at 18:14
  Përgjigju

  Kur do te filloj seriali Ertugrul?
  Ju lutem pergjigjuni!

 • Blerimi
  12 Janar 2019 at 20:56
  Përgjigju

  Pershendetje . Një pytje kur do te filloj seriali Ertugrul.

 • Bossi
  14 Janar 2019 at 23:46
  Përgjigju

  Shume e padrejt te nderprehet seriali Ertugrul humb besimin tek shikuesit, kam fshir kanalin sdu te degjoj me

 • Përgjigju

  *

  *

  Emisione