PROGRAMI KLAN PLUS 31 DHJETOR – 06 JANAR – TV KLAN

PROGRAMI KLAN PLUS 31 DHJETOR – 06 JANAR

E HENE
07:15 ERTUGRUL serial, ep.325+328
10:20 SFIDA E GATIMIT emision R
11:20 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 NJE VIZITOR PER KRISHTLINDJE film
14:20 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.4
15:05 CUKUR serial R, ep.59
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 ERTUGRUL serial, ep.349+350
18:15 ERTUGRUL serial, ep.351+352
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 CUKUR serial premiere, ep.65
21:30 FANTOMASI film
23:30 KENGET E SHEKULLIT POPULLORE nata finale
01:30 CUKUR serial R
02:30 SAIMIR PIRGU koncert
03:45 SHPIRTI film
05:45 CHRISTMAS FUNNY kamera gazmore 1

E MARTE
07:15 ERTUGRUL serial, ep.329-332
10:20 SFIDA E GATIMIT emision R
11:20 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 FANTOMASI film
15:05 CUKUR serial R, ep.60
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 ERTUGRUL serial, ep.353+354
18:15 DANCE WITH ME 5 the best
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 CUKUR serial premiere, ep.66
21:30 PUSHIMET E KRISHTLINDJEVE ’91 film
23:30 NUDO DHE HUMOR kamera te fshehta, ep.17
23:55 CUKUR serial R
01:00 KENGET E SHEKULLIT NGA BOTA nata gala
03:30 SOZIA E DJALLIT film
05:30 MISION I PAMUNDUR 2 film

E MERKURE
07:30 CHRISTMAS FUNNY kamera gazmore 2+3
08:30 ERTUGRUL serial, ep.353+354
10:20 SFIDA E GATIMIT emision R
11:20 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 PUSHIMET E KRISHTLINDJEVE ’91 film
15:05 CUKUR serial R, ep.61
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 ERTUGRUL serial, ep.355+356
18:15 KENGET E SHEKULLIT POPULLORE the best
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 CUKUR serial premiere, ep.67
21:30 PUSHIMET E KRISHTLINDJEVE ’95 film
23:05 LAJME KLAN PLUS
23:30 BEL MONDO emision 3 R
00:30 CUKUR serial R
01:30 00:30 NATA ME E ERRET film
04:00 MISION I PAMUNDUR 3 film

E ENJTE
06:00 RENO 911 film
08:30 ERTUGRUL serial, ep.355+356
10:20 SFIDA E GATIMIT emision R
11:20 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 PUSHIMET E KRISHTLINDJEVE ’95 film
15:05 CUKUR serial R, ep.62
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 ERTUGRUL serial, ep.357
17:20 DUPLEX the best R
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 CUKUR serial premiere, ep.68
21:30 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.5
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 NUDO DHE HUMOR kamera te fshehta, ep.18+19
23:45 CUKUR serial R
00:30 FJALIMI I MBRETIT film
02:30 HISTORI DASHURIE film
04:15 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.5
05:00 100 VJET MUZIKE the best

E PREMTE
08:00 SHAMIKUQJA film
09:30 ERTUGRUL serial, ep.341-344
10:20 SFIDA E GATIMIT emision R
11:20 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 KENGA EPIKE SHQIPTARE koncert
14:20 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.5
15:05 CUKUR serial R, ep.63
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 ERTUGRUL serial, ep.358+359
18:15 ERTUGRUL serial, ep.360
19:00 EDHE UNE DUA TE QESH telekomedi
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 CUKUR serial premiere, ep.69
21:30 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.6
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 NUDO DHE HUMOR kamera te fshehta, ep.20+21
23:45 CUKUR serial R
00:30 DASHURI BARDH E ZI serial R
01:30 TRIUMFI I MENGJESIT film
03:15 DASHURI E NDALUAR serial R
04:00 QENDRA TREGTARE BOTERORE film

E SHTUNE
06:15 SHKOLLA E HORRAVE film
07:45 ERTUGRUL serial, ep.358+359+360
10:00 CUKUR serial, ep.65
10:50 CUKUR serial, ep.66
11:35 ZONE E LIRE emision R
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 ZONE E LIRE emision R
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 ABC STORY dokumentar: ATEIZMI
17:10 FAMILJA game-show R, episodi 12
19:00 BEL MONDO emision 4
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 FAKERSAT E VEGJEL film
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1981
01:00 NUDO DHE HUMOR kamera te fshehta, ep.22
01:30 KUJTIMET E NJE GEISHE film
04:00 DASHURI E NDALUAR serial, ep.79
05:30 HELENA E TROJES film, pj.1

E DIEL
07:00 HELENA E TROJES film, pj.2
08:30 SUPERLIBRI serial vizatimor, ep.15+16
09:30 DASHURI BARDH E ZI serial, ep.5+6
11:00 CUKUR serial, ep.67
11:50 CUKUR serial, ep.68
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:55 BEL MONDO emision 4 R
13:45 ABC STORY dokumentar: PIKTORET ME PENEL
14:15 DUPLEX show R, episodi 14
16:00 LAJME KLAN PLUS
16:35 KRONIKAT E SPAJDERIKUT film
18:10 XING ME ERMALIN talk show R
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 E DIELA SHQIPTARE talk show R
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 E DIELA SHQIPTARE talk show R
01:30 FAKERSAT E VEGJEL film
03:30 HISTORI ME ZHURMUES emision R
05:30 AVENTURAT E PLUTO NESHIT film

Kategori
Programacioni Klan Plus
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione