Prokuroria: Mark Frroku të dënohet me 25 vite burg

Posta

Prokuroria: Mark Frroku të dënohet me 25 vite burg

16:15 16/03/2017 https://youtu.be/rqcMSi3i_p8

Prokuroria e Tiranës ka kërkuar dënimin me 25 vite burg për ish-deputetin Mark Frroku. Mbi të rëndojnë akuzat e  vrasjes së Aleksandër Kurtit në Brukesel në vitin 1999, pastrim dhe fshehje  parash si dhe ndertim i paligjshëm.

Për vrasjen e 18 viteve më parë u kërkua dënimim me 17 vite. Për akuzën  e fshehjes së parave 3 vite heqje lirie ndërsa për pastrimin e parave 15 vite. 4 vite u kërkuar për ndërtimin e paligjshëm.

Përfundimisht Prokuroria kërkoi dënimin me 25 vite burg në total për ish-ligjvënesin. Gjithashtu për Mark Frrokun u kërkua që me vendim gjykata t’i hiqet e drejta për të ushtruar funksione publike per 10 vitet e ardhsme.

Në seancën e radhës avokatët mbrojtës pritet të lexojnë konluzionet e tyre ku do të kërkojnë pafajsi për klinetin e tyre.

Ditën e mërkurë gjykata e Tiranës vendosi të shapllë të pafajshëm bashkëpunëtorin e Mark Frrokut ne varsjen e Aleksandër Kurtit. Sipas togave të zeza provat e sjellë nga Prokuroria nuk ishin të mjaftueshme për ta dënuar me 16 vite burg Kristjan Marinaj.

Togat e zeza rrëzuan dëshmitë e personave që kanë qenë dëshmitarë okular dhe disa efektive policie, të cilët implikonon Marinajn.

Tv Klan


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi