Protesta kundër rritjes së çmimit të energjisë

Protesta kundër rritjes së çmimit të energjisë

14:12 16/09/2014 Altin-GoxhajNë programin elektoral të Partisë Socialiste ishte premtuar ulja e TVSH-së për energjinë dhe reduktimi i tarifave për familjet në nevojë, një zotim që sipas Zyrës për Mbrojtjen e Konsumatorëve nuk është mbajtur nga qeveria.

Kreu i kësaj zyre Altin Goxhaj i kujtoi Kryeministrit dhe Ministrit të Energjetikës se jo vetëm nuk kanë mbajtur premtimin për uljen e tarifave të energjisë por kanë lajmëruar rritjen e tyre.

ZMK do t'i bashkohet edhe portestës qytetare të inicuar në rrjtetet sociale, për të detyruar qeverinë të mos rrisë çmimin e energjisë, por ta ulë atë ashtu siç edhe ka premtuar.

Sipas Goxhajt, protestat do të jetë të vazhdueshme dhe të shtrira në të gjithë vendin.

Tv Klan
LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT