Pse duhet të lani fytyrën me ujë të ftohtëPse duhet të lani fytyrën me ujë të ftohtë

09:20 17/06/2020

Për një lëkurë pa probleme, kujdesi duhet të nisë që në mëngjes. Këshillohet që fytyra të lahet me ujë të ftohtë sepse bën të mundur pastrimin e vajit që krijohet gjatë natës dhe e bën lëkurën të jetë e freskët.

  • Larja e fytyrës me ujë të ftohtë e bën atë të duket më e re.
  • Uji i ftohtë zvogëlon rrudhat në fytyrë, në mënyrë të konsiderueshme.
  • Njëkohësisht uji i ftohtë largon përgjumjen dhe ju bën të ndiheni më me energji.  
  • Uji i ftohtë vepron gjithashtu si një toniifikues natyral.

Nëse po kërkoni një mënyrë të sigurt për të mbrojtur lëkurën tuaj nga rrezet e dëmshme të diellit, duhet ta lani me ujë të ftohtë. Ai funksionon shumë mirë si një locion për mbrojtjen nga dielli./tvklan.al
Të ngjashme