Ish-Presidenti amerikan Donald Trump është deklaruar i pafajshëm përpara gjykatës në Manhattan.

Këto janë fotot e Trump nga brenda gjykatës i ulur në bankën e të akuzuarve. Ish-Presidenti u deklarua i pafajshëm për 34 akuzat.

Ai është zyrtarisht nën arrest dhe do të gjykohet në gjendje të lirë.

/tvklan.al