Publikohet tjetër këngë e Dj Avicii


Publikohet tjetër këngë e Dj Avicii

22:00 12/05/2019

Një vit pas ndarjes së tij nga jeta, publikohet një tjetër këngë e re e Dj Avicii. Janë miqtë e tij që po çojnë në fund projektet që ai la përgjysmë. Pas këngës  “SOS”, tashmë është publikuar “Tough Love” të cilën Avicii kishte nisur ta realizonte disa muaj para vdekjes.

Pas ndarjes nga jeta të Aviciit më 20 Prill të vitit të kaluar, ishte realizuar vetëm 80% e regjistrimit të këngës. “SOS” dhe “Tough Love” janë pjesë e “TIM”, albumi pas vdekjes i Avicii, i cili pritet të publikohet më 6 Qershor.

Klan Plus


Të ngjashme