Marlis dhe Amaris janë dy binjaket që po spikasin në këtë sezon të “Në Kurthin e Piter Pan”. Pyetjeve pikante të tyre nuk u ka shpëtuar as moderatoja Alketa Vejsiu. Pyetja e beftë e tyre për të ditur nëse Alketa u ka dhënë qumësht gjiri fëmijëve ka shkaktuar të qeshura në studio.

Binjaket: Alketa kanë pirë ndonjëherë bebet e tua tek cica jote?

Alketa Vejsiu: Po kanë pirë të dy. 10 muaj e gjysmë njëri, 11 tjetri. U kënaqët tani. Alketa i ka dhënë patjetër qumësht mami, qumësht nëne fëmijëve të dy./tvklan.al