Qeveria jep 1.2 miliard Lekë për shpronësimet te Unaza e Re


Qeveria jep 1.2 miliard Lekë për shpronësimet te Unaza e Re

20:00 17/04/2019

Qeveria vendosi sot të lëvrojë rreth 1.2 miliard lekë për të shpronësuar për interes publik pronat që preken nga projekti i Unazës së Madhe nga Pallati me Shigjeta te rrethrrotullimi i Sheshit Shqiponja.

Fondi është i destinuar për ata që kanë dorëzuar dokumentacionin pranë ARRSH dhe përfshin truall, toka dhe ndërtesa.

Në mbledhje u mor edhe vendimi për të miratuar Kartën e Studentit, e cila ishte një nga premtimet e paktit për universitetin.

Një tjetër vendim është dhe miratimi i një grandi të KFV prej 2.9 milionë euro për rehabilitimin e godinave të studentëve.

Qeveria miratoi edhe njohjen e ndërsjellët të lejeve të drejtimit me Kosovën.

Tv Klan


Të ngjashme