Quadris ilaçi i ri buqësor – (13 Mars 2000)Quadris ilaçi i ri buqësor – (13 Mars 2000)

14:07 13/03/2000

Arkiva Lajme – Tv Klan 2000

Quhet Quadris dhe është preparati më eficent në mbrojtjen nga dëmtimet e hardhisë kryesisht hiri dhe vrugu. Kompania greke “Zeneka” në bashkëpunim me përfaqësuesen e vetme në shqipëri Agro Blend, organizoi sot me rastin e hyrjes në shqipëri të këtij preparati një takim në sallën e Institutit të Mbrojtjes së Bimëve në Durrës.

Prespektivat e bujqësisë në mijëvjeçarin e ri si dhe menaxhimi i kulturave bujqësore ishin temat kryesore të këtij takimi. Hyrja e këtij preparati të ri në buqësinë shqiptare ka rritur përqëndrimin dhe vëmendjen e specialistëve të bujqësisë.

Në takimin e sotëm mernin pjesë specialistë të ministrisë së Bujqësisë deh Ushqimit, specialist të mbrojtjes së bimëve, si edhe tregtarë nga vendi dhe Greqia./tvklan.al
Të ngjashme