Truri ynë ka nevojë për ngacmime herë pas here. Janë disa kuice që na ndihmojnë të përdorim më mirë aftësitë njohëse e të përmirësojmë fokusin, kujtesën dhe aftësinë për të mësuar.

Tashmë po ju sjellim një kuic që do duhet ta zgjidhni brenda 9 sekondash. Në foton më poshtë duhet të gjeni se ku fshihet “I”-ja e vetme mes shkronjave “J”.

Kujdes! Gjithë qëllimi është ta gjeni brenda 9 sekondave. Një mendje e zgjuar do mund ta dallojë direkt nëse e shikon pamjen me kujdes.

Megjithatë, për ata që nuk arrijnë ta dallojnë ne po jua tregojmë se ku ndodhet “I”-ja.

/tvklan.al