QYTETI I HUMBUR – EPISODI 10 – TV KLAN

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 10

Serial: 16.05.2019

Irfan më në fund pranohet nga trajneri që të hyjë në skuadër, i lumtur takohet me Ajselin.

Kjo e fundit i tregon atij një pjesë të së shkuarës së saj.

Tashmë marrëdhënia e tyre sa vjen dhe bëhet më e afert.

Irfan dhe Kadir bëjnë një plan që të afrojnë më shumë të fejuarën e Ismailit me Merjemin.

Et’hem kërcënon trajnerin duke i thënë që kontrata e Irfanit nuk do të firmoset.

Kategori
Qyteti i humbur
0 Komente

Përgjigju

*

*