QYTETI I HUMBUR – EPISODI 11


QYTETI I HUMBUR – EPISODI 11

15:30 16/05/2019

Zejnep sëbashku me Ismailin shkojnë në shtëpinë e Merjem.

Si do ta presë kjo e fundit nusen e djalit të saj?

Irfan më në fund firmos kontratën, ai tashmë është zyrtarish pjesë e skuadrës.

Sadik sa vjen dhe futet edhe më shumë në telashe.

Irfan feston me Ajselin firmosjen e kontratës së tij.

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi