QYTETI I HUMBUR – EPISODI 14

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 14

15:30 20/05/2019

Kadir bisedon me babain e Zehres dhe e qetëson atë duke i thënë se ai e sheh atë vetëm si një motër dhe asgjë më shumë.

Si do ta presë Zehra këtë gjë?

Irfan është i dëshpëruar, ai kërkon ndihmen e shoqës së Ajselit për t’i pajtuar ata.

Zejnep shkon t’i kërkojë falje Ismailit. A do të mundet ky i fundit ta falë atë?

Sadik ndodhet në rrezik…

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT