QYTETI I HUMBUR – EPISODI 15 – TV KLAN

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 15

Serial: 22.05.2019

Çfarë do të ndodhë me Sadik? Cili është qëllimi i vërtetë i Et’hem?

Ajsel gjen një njoftim në derën e shtëpisë së saj. Për çfarë bëhet fjalë?

Ismail dhe Zejnep kthehen në shtëpi. A do të mundet ta pranojë kësaj here Merjem atë?

Irfan vazhdon të përndjekë Ajselin…

Kategori
Qyteti i humbur
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione