QYTETI I HUMBUR – EPISODI 17 – TV KLAN

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 17

Serial: 24.05.2019

Ismail, Zejnep dhe gjithë pjesëtaret e familjes braktisin dasmën dhe të gjithë bashkë festojnë diku tjetër martesën.

Merjem më në fund pranon Zejnepin si nusen e djalit të saj.

Cila është arsyeja e debatit mes trajnerit dhe Irfanit?

Çfarë do të kërkojë Sadik nga Et’hem?

Kategori
Qyteti i humbur
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione