QYTETI I HUMBUR – EPISODI 18

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 18

15:37 24/05/2019

Selma i rrëfen Zehres që ka rënë në dashuri me Kadirin.

Ky i fundit pyet Irfanin se çfarë ka mes tij dhe Ajselit.

Kadir jep dorëheqjen nga puna. Cila është arsyeja?

Ajsel trashëgon një shtëpi nga xhaxhai i saj i ndjerë.

Çfarë kujtimesh ka ajo në atë shtëpi?

Lavanderia sulmohet nga disa hajdutë…

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT