QYTETI I HUMBUR – EPISODI 19

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 19

15:30 25/05/2019

Kadir kthehet përsëri në punë pas ngjarjes së ndodhur në lavanderi.

Seher merr qortime nga nëna dhe vëllezërit e saj.

Irfan i përgatit mëngjesin Ajselit. Si do të shkojë marrëdhënia mes tyre?

Seher kësaj here del jashtë rregullave të nënës së saj…

Kadir i revoltuar shkon të paralajmërojë Et’hemin që t’i qëndrojë larg familjes së tij.

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT