QYTETI I HUMBUR – EPISODI 25 – TV KLAN

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 25

Serial: 04.06.2019

Cila është arsyeja e vërtetë që Zehra refuzon propozimin për fejesë të Kadirit?

Seher dhe Daniel sa vinë dhe bëhen më të afert me njëri-tjetrin.

Një debat i forte do të ndodhë mes Kadir dhe Irfan.

Për çfarë do të bisedojnë Et’hem dhe Ajsel?

Kategori
Qyteti i humbur
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione