QYTETI I HUMBUR – EPISODI 28 – TV KLAN

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 28

Serial: 06.06.2019

Cili do të jetë reagimi i Ajsel dhe Kadir pas puthjes së shkëmbyer?

Irfan i rrëfen Kadirit se tashmë ai është i dashuruar me Ajselin dhe nuk mund t’i fshehë më ndjenjat e tij.

Si do t’i shkojë Ismailit dita e parë e punës?

Seher dhe Daniel vazhdojnë të dalin sëbashku.

Et’hem përgatit kurthin e rradhës për Irfan…

Kategori
Qyteti i humbur
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione