QYTETI I HUMBUR – EPISODI 29QYTETI I HUMBUR – EPISODI 29

15:30 06/06/2019

Sadik i vjen në ndihmë Danielit i cili ka mbetur rrugëve pa një çati mbi kokë.

Për çfarë do të flasin  Ajsel dhe Kadir?

Ky i fundit sheh Seherin nën shoqërinë e Danielit.

Seher i del kundër vëllait të saj dhe mbron djalin që ajo pëlqen.

Et’hem ka ngritur kurthin e rradhës për Irfan.

Kadir largohet nga shtëpia…
Të ngjashme