QYTETI I HUMBUR – EPISODI 31QYTETI I HUMBUR – EPISODI 31

15:30 10/06/2019

Si do të shkojë darka mes dy vëllezërve dhe bashkëshortëve të tyre?

Et’hem i bën Sadikut një surprizë për ditëlindje.

A do të mundet Irfan të zbulojë vendndodhjen e Et’hem?

Zejnep e gjendur në vështirësi ekonomike kërkon ndihmë nga nëna e saj.

Merjem zbulon lidhjen e Seherit me Danielin.
Të ngjashme