QYTETI I HUMBUR – EPISODI 32

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 32

15:30 12/06/2019

Kadir dhe Ajsel zbulojnë vendodhjen e Et’hem.

Irfan jep autografin e tij të parë.

Policia shkon të prangosë Danielin.

Ky i fundit qëllohet në momentin që ai do t’i japë dhuratën e tij Seherit.

A do të mund të shpëtojë ai?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo