QYTETI I HUMBUR – EPISODI 33

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 33

15:30 13/06/2019

Të gjithë janë të tronditur nga vdekja e Danielit por ajo që e vuan më shumë është Seheri.

Kadir shkon tek Ajsel dhe i kërkon asaj të heqë dorë nga Irfan.

Ky i fundit merr një ofertë. Për çfarë bëhet fjalë?

Seher tenton vetëvrasjen…
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi