QYTETI I HUMBUR – EPISODI 34

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 34

15:30 14/06/2019

Si është gjëndja shëndetësore e Seher. Kadir dhe Ajsel po bëhen më të afert me njëri-tjetrin.

Kjo e fundit nuk shkon në takimin me Irfan.

Zehra përballet me Aziz dhe i përplas atij në fytyrë borxhet që i ati i detyrohet atij.

Daniel përcillet për në banesen e fundit.

Ajsel mëson nga Et’hem që ka qënë Merjem ajo që ka bërë denoncimin.
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi